Χανιά Παραλίες

Πλήρης Οδηγός για τις Παραλίες στα Χανιά

Τα Χανιά και γενικά ο νομός Χανιών δεν θα είχε αναδειχθεί σε τόσο δημοφιλή τουριστικό προορισμό αν δεν είχε εκτός από τα άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του και τόσο πανέμορφες παραλίες. Τι να πρωτοπεί κανείς για τις παραλίες στα Χανιά. Για τις δυτικές παραλίες με τα τροπικά χαρακτηριστικά και την υπέροχη ροζ άμμο. Για τις απέραντες παραλίες στις βόρειες ακτές που σε εκτείνονται σε μήκος πολλών χιλιομέτρων και είναι στην ουσία υπεύθυνες για την ανάπτυξη όλων των τουριστικών οικισμών και από τις δύο πλευρές της πόλης των Χανίων.

Χανιά Παραλίες


Να πούμε για τις εκπληκτικές παραλίες της χερσονήσου της Σούδας που από μόνες τους θα έφταναν για να αναδείξουν τα χανιά σε top τουριστικό προορισμό ή μπορούμε να αφήσουμε απέξω τις μικρές αλλά πολύ ιδιαίτερες παραλίες των νότιων απότομων ακτών που είναι μοναδικές στο είδος τους. Όλες αυτές τις παραλίες έχουν κάνει τα Χανιά αυτό που είναι σήμερα. Ένας διεθνής τουριστικός προορισμός με πραγματικά τεράστια δημοτικότητα.

Μπάλος Παραλίες - Χανιά Παραλίες

Στην πραγματικότητα ο Μπάλος δεν είναι παραλία είναι ο Παράδεισος. Είναι πολλές παραλίες μαζί και πολλά άλλα. Ο Μπάλος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τοπίο που έχει φροντίσει να δημιουργήσει η μαμά φύση στον νομό Χανίων για...περισσότερα

ΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ